0

Kiszállítás

Webáruházunk az ország egész területére végez házhoz szállítást, melynek díja ingyenes.
A szállítás ideje termékenként változó minden bútornál fel van tüntetve.

A kiszállítás kaputól kapuig történik. A szállító kollégák a bútorok bevitelére nem kötelezhetők. Amennyiben ingyenes szállítás keretében adta le rendelését, akkor sem ingyenes a bútor(ok) házba, lakásba bevitele.

Ha az egyeztetett kiszállítási napon a vásároló miatt meghíúsul a termék(ek) átvétele, akkor csak a szállítási díj  megfizetése esetén tudjuk újra szállításba szervezni a bútor(okat).

Rakodás:A kiszállított bútorok házba és lakásba bevitele külön költséget jelent, melyet a rakodási feltételek függvényében állapítunk meg. Akkor sem ingyenes a rakodás, ha ingyenes akciónk keretében rendelte meg a terméket, illetve termékeket.

Szerelés:Nem vállalunk felelősséget a vásárló otthonának kialakítása miatt felmerülő problémákért, például a padló egyenletlenségéből fakadó problémákért.

A Házhozszállítás menete:A szállítás előtt 2 munkanappal telefonon egyeztetjük önnel a szállítás napját és napszakát. Pontos órát sajnos nem tudunk mondani vásárlóinknak, mivel egyszerre több címet szállítunk és a kiszállítási, illetve a forgalmi tényezők függvényében változhat a tervezett érkezés időpontja. Érkezés előtt 30-60 perccel a szállító kollégák a szállítás napján telefonon értesítik a vevőt az érkezésük becsült időpontjáról. 

A weboldalunkon sütiket használunk. Erről bővebben olvashatsz a süti szabályzatunkban.