0

1. Általános bevezető

1 Ezen garanciális feltételek érvényesek a web áruházunkban történő minden megrendelésre. Illés Csaba E.V. által minden terméknek minden vevő számára történő eladás esetén. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a termékleírások helytelen értelmezéséből eredő károkért, problémákért cégünk felelősséget nem vállal.

A Web áruházban található bútorok 1 év garanciával kerülnek forgalomba. Esetenként bizonyos termékek hosszabb garanciális idővel is forgalomba kerülhetnek.

2. Jótállás és szavatosság

Hibás teljesítés esetén kifogásáról lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat. Csak vásárláskor kapott eredeti  számla, illetve jótállási jegy bemutatása esetén érvényesítheti jótállási, szavatossági igényét.

Hibás teljesítés esetén cseréljük vagy árengedményt adunk. Ha ezek nem felelnek meg igényének, akkor elállhat a vásárlástól és visszafizetjük a vételárat a termék ellenében.

Apró, rendeltetésszerű használatot nem befolyásoló hiba esetén nincs helye elállásnak. 

Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek Pásztor Ferenc E.V. terhelik.

A vevő szavatossági igényeit a teljesítéstől számított 1 éves elévülési határidőn belül érvényesítheti. 

A garancia kiterjed a termék minőségének bármely sérülésére, amely a gyártó vagy a szállító hibájából fakad. A vevő elveszíti az ingyenes garanciához való jogát a következő esetekben;

-A vásárló nem tartotta be a bútor összeszerelésére és szállítására vonatkozó utasításokat;

-A termék a vevő hibájából kifolyólag sérült;

-A hiba a vásárlás pillanatában fennállt, a vevőnek erről tudomása volt (pl. értékcsökkentett);

-A terméket házilag módosították;

-A bútor előre nem látható körülmények miatt sérült (vis major)

3.Garancia,Javítás Menete
 Ha a helyszínen nem javítható a hiba, akkor a terméket visszaszállítjuk javításra a gyártóhoz. Ezt követően visszaszállítjuk a vásárlónak. Ennek időtartama maximum 30 nap az el hozataltól számítva. Cserebútort nem tudunk adni a javításon lévő bútor helyett a javítás időtartamára. A bútorok jelentős része megrendelésre készül, így csak abban az esetben cseréljük ugyanolyan típusú bútorra, amennyiben a javítására nincs lehetőség a gyártónál sem. 

A weboldalunkon sütiket használunk. Erről bővebben olvashatsz a süti szabályzatunkban.